
">
Japansk Torg i Oslo sentrum
Obento
Bernt Ankers gate 4, 0183 Oslo. Tlf: 46862369
Copyright © 2014 Obento · All Rights reserved · Org Nr: 955 265 939
Dashi
Katsuobushi
Wadakyu
40g 85,-
500g 690,-(bestillings vare)
Yamaki Konbudashi
40g 53,-
Shimaya Dashinomoto
1kg 350,-
Ninben
Shirodashi
500ml 119,-
Konbu, tang for buljong
30g 68,-
Shimadaya Dashinomoto
50g, Shimaya
53,-
Shio koji
Hanamaruki, 500ML
120,-
Kome koji
149,-
Niboshi (tørket sadine,anchovy)
1kg 880,-
Dette har en sterk smak av tørket bonito.
retninger; fortynn denne sausen med vann i samme andel for å dyppe saus av kald Soba (Udon) og så videre.
2 ganger for Tenpura og så videre
3 ganger for hot Soba (Udon)
4〜6 ganger for Yosenabe og Oden
ingredienser; soyasaus, salt, sukker, alkohol, aminosyre, tørket bonito, tare og tørket shiitake-sopp.
Det tas forbehold om skrivefeil.
Mizkan Oigatsuo tsuyu
500 ml 68,-
Morita,
Tsuyu-Hongaeshi
400ml 72,-
Marukin soba tsuyu
340ml 59,-
Hontsuyu tsuyu
300 ml 58,-
1000 ml 198,-
Morita,
Bannou Tsuyu
340ml 123,-
Kome koji
149,-
Bestillingsvare
Japanske Matvarer. Japansk Mat(Takeaway).
Åpningstider i 2022
Man.-lørdag 10:00-18:00
Søndag stengt